Θρίαμβος Απόλλωνα Λεμεσού στη Μόσχα με σκόρερ Παπουλή και ασίστ Ρομπέρ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Απίστευτη εμφάνιση από τον Απόλλωνα Λεμεσού, την ομάδα που πριν δύο εβδομάδες ήρθε στην Θράκη και έπαιξε φιλικό με την Skoda Ξάνθη στην πρόβα τζενεράλε ενόψει αυτών των αγώνων, αφού διέλυσε με 1-4 την Λοκομοτίβ Μόσχας εκτός έδρας και κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

 

Έτσι θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League. Σημαντική συμβολή στη νίκη πρόκριση έχουν οι δύο πρώην παίκτες του Πανθρακικού, ο Παπουλής και ο Ρομπέρ. Ο πρώτος πέτυχε ένα γκολ και είχε συμβολή στο πρώτο και στο τρίτο, ενώ ο Ρομπέρ έβγαλε την ασίστ στο τέταρτο.

Στο 20’ ο Ρέζεκ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λεμεσού για να γίνει το 2-0 από τον Παπουλή στο 51’. Ο Τουράμ στο 78’ έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει στο 83’ ο Λόπεζ να κάνει το 4-0. Οι γηπεδούχοι, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν με τέρμα του Παβλιουτσένκο στο 85’ για το τελικό 4-1.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγιέρμε, Πετσίνοβιτς, Τσορλούκα, Ντούριτσα, Σίσκιν, Σεράσκχοφ, Κασάεφ (67’ Σαμέντοφ), Ταράσοφ, Μαϊκόν (53’ Μίραντσουκ), Νιάσε (53’ Παβλιουτσένκο). 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βάλε, Στυλιανού, Ρομπέρ, Αντράντε, Μερκής, Γκουγιόν (87’ Χαραλάμπους), Χαμντανί, Μεριέμ (64’ Τουράμ), Ρέζεκ, Παπουλής (81’ Λόπεζ), Σανγκόι.