Θρακιώτικη ενίσχυση για τον Φίλιππο Βέροιας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, καθώς απέκτησε τον Ξανθιώτη ιδιαίτερα ταλαντούχο Απόλλων Δεληγεώργη που πε΄ρσι αγωνιζόταν στον ΟΦΗ.

Ο 21χρονός Δεληγεώργης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίων Ξάνθης και μάλιστα θεωρούταν ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της περιοχής, και αν δεν ερχόταν ένας σοβαρός τραυματισμός κατά την παρουσία του στον Μαντουλίδη τώρα θα βρισκόταν ακόμη πιο ψηλά. Την περασμένη σεζόν ο Ξανθιώτης γκαρντ αγωνιζόταν με την φανέλα του ΟΦΗ, οπού αναδείχτηκε κορυφαίος νέος της κατηγορίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας:

«Η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόλλων Δεληγεώργη.  Ο ύψους 1.92 καλαθοσφαιριστής, ο οποίος κατάγεται από την Ξάνθη, έχει γεννηθεί στις 03/07/1993 και αγωνίζεται στην θέση του point guard.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Ξάνθης, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2008, πριν μεταπηδήσει στην ομάδα του Μαντουλίδη. Στα Εκπαιδευτήρια αγωνίστηκε από το 2008-2012.  Κατόπιν, τη σαιζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη Β Εθνική με τα χρώματα του Πιερικού Αρχέλαου. Την περσινή χρονιά προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στην ομάδα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ολοκληρώνοντας τη σαιζόν με μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.»