Τα… ψυχολογικά προβλήματα που αποκόμισε ο Γιώργος Θαναηλάκης στην Θάσο

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Καλές και οι Λατίνες, που μας απασχόλησαν τελευταία λόγω του Μουντιάλ, καλές και οι Ρωσίδες κι όλες οι «ανατολικές», καλές και οι Αμερικάνες, αλλά ρε παιδιά, μην ξεχνάμε και τις γειτόνισσες!

Αυτό αναφέρει ο γνωστός Εβρίτης αθλητικογράφος και παρουσιαστής του Ote TV και του Mega Γιώργος Θαναηλάκης (κατάγεται από τις Φέρες), ο οποίος βρέθηκε στην Θάσο, όπως κάθε χρόνο, για διακοπές και γέμισε εικόνες, όπως ο ίδιος γράφει στην στήλη του στο http://www.coppa.gr. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι επέστρεψε με… ψυχολογικά προβλήματα στο σπίτι.

Γράφει συγκεκριμένα για όσα έζησε στην Θάσο: “Το νησί εκτός του ότι δεν παίζεται από ομορφιά, μαζεύει και πολλές αιθέριες υπάρξεις από τις βαλκανικές χώρες και όχι μόνο. Η Τουρκία και η Ρουμανία είχαν την τιμητική τους, αλλά αυτές που έκοβαν ανάσες και …κλήσεις διαζυγίων, ήταν οι Σέρβες. Μιλάμε οι γυναίκες δεν παίζονται!Πολύ θα ‘θελα να έχω αποδείξεις από τον τόπο του «εγκλήματος», αλλά που να σηκώσω κινητό; Θα ξευτιλιζόμασταν! Γι ́ αυτό έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα μερικές αντιστοίχως ανάλογες συμπατριώτισσες του Τζόλε, για να δείτε με τι ψυχολογικά προβλήματα επέστρεψα σπίτι μου…”