Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 7:15 μ.μ.

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ομάδας (Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος) και ώρες 09:00 – 15:00 και 18:00 – 20:30.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 15:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 5: 10 ευρώ

Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ

Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού έτσι και σε αυτόν, θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2, τουρνικέ – ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των εισιτηρίων.

Εξάλλου, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

– Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική, και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων, κ.τ.λ.), θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.