Στην Θράκη και πάλι οι Εθνικές Μπιτς Βόλεϊ για το Βαλκανικό του Κίρτζαλι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο μήνας ξεκίνησε με τις Εθνικές Ομάδας Μπιτς Βόλεϊ να βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη και να αγωνίζονται στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters. Πλέον κλείνει με τις ίδιες ομάδες, που ήταν οι νικήτριες στον Έβρο και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος, να ξανάρχονται στην Θράκη.

 

Μόνο που δεν έρχονται στο ελληνικό της τμήμα αλλά στο… βουλγαρικό. Στην πόλι Κίρτζαλι, ελάχιστα χιλιόμετρα βόρεια από την Κομοτηνή (και με πρόσβαση σε μισή ώρα μετά την διάνοιξη του νέου κάθετου άξονα) θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ (το 1ο είχε διεξαχθεί στην Τιμισοάρα με τους Κότσι/Ζούπα να κατακτούν την 3η θέση).

Για την βουλγαρική πόλη αναχώρησαν το πρωί οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών (Κοτσιλιάνος-Ζουπάνης) και Γυναικών (Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη), που είχαν αναδειχθεί και νικήτριες στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και η ομάδα γυναικών Κοτέογλου-Ματιάδη που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε διεθνή διοργάνωση.

Στις 20.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη των αγώνων, στους οποίους supervisor θα είναι ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ της Βαλκανικής Ένωσης Θανάσης Ρέρρας.