Οι διαιτητές Ξάνθης και του Πανθρακικού στην 2η αγωνιστική της Super League

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Οι Αρετόπουλος και Δημητρόπουλος ορίστηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην Θράκη, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League. Μια ακόμα θρακιώτικη συμμετοχή, αυτή του Χασάν Κούλα που θα είναι δεύτερος βοηθός στο Καλλονή – Εργοτέλης. 

 Στον αγώνα του Πανθρακικού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (30/8, 19:15) στο ΔΑΚ Κομοτηνής διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) με βοηθούς του τον Δημήτρη Βερρη (Λέσβου) και τον Ιωάννη Καραγκιοζόπουλο (Ημαθίας).

Στον αγώνα της Skoda Ξάνθης με αντίπαλο την Κέρκυρα, την Κυριακή (31/8, 19:15) στα Πηγάδια, διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) με βοηθούς του τον Ελευθερίου Φλώρο (Αθηνών) και τον Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών).

Αναλυτικά οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 30 Αυγούστου

7.15 μ.μ   Καλλονή- Εργοτέλης: Ζαχαριάδης, Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

7.15 μ.μ  Πανθρακικός- ΠΑΣ Γιάννινα: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βέρρης (Λέσβου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)

9.30 μ.μ  Παναιτωλικός- Ολυμπιακός: Παππάς (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Γεωργαράκος (Αθηνών), 4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

 

Κυριακή 31 Αυγούστου

7.15 μ.μ  Ξάνθη- Κέρκυρα: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Ελευθερίου (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών), 4ος: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

7.15 μ.μ   Νίκη Βόλου- Ατρόμητος: Κουτσιαύτης (Άρτας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

7.15 μ.μ  Αστέρας Τρίπολης- Λεβαδειακός: Σπάθας, Κοντίζας (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

7.15 μ.μ  Πλατανιάς – ΠΑΟΚ: Καλογερόπουλος, Ακρίβος, Τουμπακάρης (Αθηνών), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

9.30 μ.μ  Παναθηναϊκός- Πανιώνιος: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαϊας), 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

 

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

9.30 μ.μ  ΟΦΗ – Βέροια: Στυλιάρας, Κωστάρας, Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Γιάχος (Χίου)