Ο Δήμος Αλεξανδρουπολής πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρωτοπορεί αφού αποτελεί τον πρώτο δήμο σε όλον τον πλανήτη ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ενημερώνει τους πολίτες του σχετικά με τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων και ρούχων.

Η Αλεξανδρούπολη επέλεξε την τεχνολογία Miipharos ώστε να αποστέλλονται προσωποποιημένες ειδοποιήσεις με τη μορφή μηνυμάτων στα smartphones των δημοτών ενημερώνοντας τους για τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων.

Οι συσκευές είναι εγκατεστημένες στα οχήματα του Δήμου τα οποίο κινούνται διαρκώς και ενημερώνουν τους Δημότες αλλά και τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες του Δήμου , ενώ σύντομα θα ενημερώνονται και οι τουρίστες για πληροφορίες που τους αφορούν στη γλώσσα τους.

Με το τρόπο αυτό η καμπάνια του Δήμου και συγκεκριμένα του Πολυκοινωνικού Kέντρου του Δήμου Αλεξανδούπολης πλέον γίνεται απόλυτα μετρήσιμη και προσωποποιημένη. Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της ευαισθητοποίησης του Προέδρου του Πολυκοινωνικού κ Αντώνη Βαμβακερού είναι ότι μειώνεται και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα χρησιμοποιώντας τον πιο οικολογικό τρόπο προβολής με τη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τεχνολογία που είναι η πιο καινοτόμος και οικολογική παγκοσμίως στον τομέα του marketing έχει αναπτυχθεί από Έλληνες επιστήμονες.

 

Πηγή:  http://www.toxwni.gr