Νέα ανατροπή για Σουφλί και Εθνικό! Στην Γ’ Εθνική η Δράμα, θρίλερ με Άρη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Δήλωση στην Football League αντί για τη Γ’ Εθνική (όπου θα έβρισκε αντιμέτωπους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου) έκανε για τον Άρη ο Λαμπρος Σκόρδας, ο οποίος δε δήλωσε … έδρα, λόγω μη παραχώρησης από τον ΑΣ!

Πιο συγκεκριμένα, κατατέθηκε αίτηση συμμετοχής  στο πρωτάθλημα της Football League, δηλαδή της Β’ Εθνικής και μάλιστα ο Λάμπρος Σκόδρας βρίσκεται για αυτό τον λόγο στην Αθήνα. Ωστόσο δεν έχει δηλωθεί παραχωρητήριο έδρας κάτι που είναι στον «αέρα» την στιγμή που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Α.Σ. που διαφωνεί με την προοπτική και έχει αποφασίσει Γ’ Εθνική, όπως άλλωστε και οι φίλαθλοι.

Η κατάθεση της αίτησης είναι εμπρόθεσμη κι αν μέσω δικαστηρίων δεν αλλάξει κάτι τότε οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν τελικά στην Β’ Εθνική (και άρα θα τους αποφύγουν Εθνικός και Σουφλί). Σημειώνεται ωστόσο πως την Παρασκευή ο ΑΣ και η ΚΜΑ θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου και άρα όλα μπορούν ξανά να ανατραπούν.

Αντιθέτως, στην Δράμα αποφάσισαν οριστικά να αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (28/08) ο Σταύρος Δαϊλάκης. Εκεί μεταξύ άλλων είπε: 

«Ένας χρόνος έκλεισε και κάτι μέρες που ξεκίνησε ένας Γολγοθάς που εύχομαι να μην τραβήξει κανείς, γιατί στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Σε κομβικές στιγμές εμφανίζονται άτομα που διαταράσσουν την κοινή ποδοσφαιρική ηρεμία. Δήθεν, δήθεν – δήθεν που αγαπούν πιο πολύ από μας τη Δόξα Δράμας. (…) 

Έχουμε πάρει την απόφασή μας να παίξουμε έντιμα στη Γ’ Εθνική. Εγώ θα βρω τον άνθρωπο που θα τρέξει την ομάδα και θα το κάνει έντιμα και καθαρά. Και θα δείτε ότι η επιλογή μου θα είναι αυτή που θα αρέσει στον κόσμο. Σέβομαι τον κόσμο. Ζω για τη Δόξα και δεν ήρθα για να ζήσω από τη Δόξα».

Όλα αυτά, μία μόλις ημέρα πριν το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στην Αθήνα, το οποίο πρόκειται να αποφασίσει μεταξύ άλλων και για την κατάρτιση των τεσσάρων ομίλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.