Χρυσό μετάλλιο σε θρακιώτικο κρασί στο Berlin Wine Trophy

Χρυσό Μετάλλιο έλαβε στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY(July) 2014, το κρασί W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2013 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS (Ανατολικός Αμπελώνας Αβδήρων Ξάνθης).

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το 1994 υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου (OIV International Organization of Wine and Vine) με την αναγνώριση της Γερουσίας της πόλης του Βερολίνου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στην θερινή έκδοση της 18ης διοργάνωσης δοκιμάστηκαν 3.500 κρασιά από όλο τον κόσμο. Το W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2013 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS είναι μια από τις πέντε ετικέτες Βιολογικών Οίνων από τα Άβδηρα της Θράκης πιστοποιημένων με την εμπορική ονομασία ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS που παράγει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. και είναι η τέταρτη ετικέτα μετά το MV Mavroudi of Thrace 2012 , το W Μοσχάτο λευκό ξηρό 2012 και το ROSE ημίξηρο MERLOT 2012 που λαμβάνει διεθνή διάκριση.

Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 2005 από τους Σάκη και Μάριο Νικολαΐδη, έμπειρους επιχειρηματίες της Ξάνθης στο χώρο της γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης, ενώ ο ιδιόκτητος αμπελώνας έκτασης 40 στρεμμάτων βρίσκεται στην περιοχή των Αβδήρων της Ξάνθης, στη Θράκη.

 

Πηγή:  maxitisthrakis.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here