“Πόντιος” ο Καπετάνος!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Ακόμη μία σημαντική μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος απέκτησε τον πρώην παίχτη του Πανθρακικού και αδερφό του παίχτη της Ξάνθης Παντελή, Κώστα Καπετάνο, προσθέτοντας εμπειρία στο ρόστερ του. Οι «κοκκινόμαυροι» είναι η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης που εντάσσει τον 30χρονο μέσο στο δυναμικό της, μετά τον Ηρακλή και τον Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Νέα μεταγραφική κίνηση για την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926. Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον Κώστα Καπετάνο, που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην τελευταία περίοδο είχε 29 συμμετοχές και 8 γκολ. Ο Κώστας Καπετάνος (γεννήθηκε η στις 27 Οκτωβρίου 1984), μαζί με τον αδελφό του Παντελή, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Κοζάνης. Στην συνέχεια έπαιξε στον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Άρη και την τελευταία διετία ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 καλωσορίζει τον Κώστα Καπετάνο και του εύχεται καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας».

Ο Κώστας Καπετάνος θεωρείτε από τους αγαπημένους παίχτες του προπονητή της Ξάνθης Σάκη Τσιώλη, τον οποίον και πήρε μαζί του λόγω της εμπιστοσύνης προς τις τεχνικές ικανότητές του, κατά τα τελευταία περάσματά του Καρδιτσίωτη τεχνικού από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη. Για αυτό και η φημολογία το καλοκαίρι περί ενδιαφέρον της Ξάνθης ήταν έντονη και έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εκτός από αυτό του Παντελή και του Κώστα Καπετάνου, κάτι που όμως δε συνέβη και τελικά τον 30χρονο μέσο να καταλήγει στην Καλαμαριά.