Επαγγελματίας και ο Φραγκούλης!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μετά τον Γιώργο Λίτσκα ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που φέτος μετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στης Κομοτηνής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ο λόγος για τον Τάσο Φραγκούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Τάσο Φραγκούλη.

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Καβάλα και ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Μπαχαρίδη.

Από τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας αγωνιζόμενος και στα φιλικά παιχνίδια που έλαβαν χώρα κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο 19χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κο Άκη Μάντζιο και όλους τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει από την πρώτη μέρα και τις πολύτιμες συμβουλές που μου δίνουν. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας που μου δίνει την ευκαιρία ώστε να γίνω επαγγελματίας και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους».