Ενδιαφέρον Κέρκυρας για Σαμπάτ αλλά… χωρίς ευρώ στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το θέμα που φαίνεται πως έχει προκύψει στην ομάδα του Πανθρακικού με τον ισραηλινό μέρος Μπεν Σαμπάτ έχει θέσει σε… εγρήγορση τους ιθύνοντες της Κέρκυρας.

 

Οι ιθύνοντες των Φαιάκων φέρονται διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του, εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με τους Κομοτηναίους. Φέρονται λοιπόν διατεθειμένοι να ασχοληθούν εκτενώς με την περίπτωση του ,εφόσον τελικά όσα ακούγονται περί «διαζυγίου» του με την ομάδα της Κομοτηνής ευσταθούν.

Όπως αναφέρεται, οι «νεοφώτιστοι» έχουν στα μεταγραφικά υπόψιν τους την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, για να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Κομοτηνή. Γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν σκοπεύουν να δώσουν ευρώ στον Πανθρακικό.

Αν ωστόσο μείνει ελεύθερος εξαιτίας του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο φέρεται να έχει υποπέσει, θα ενταθούν οι επαφές της Κέρκυρας με τον παίκτη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη επικοινωνία με τον Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος δεν φάνηκε καταρχήν να απορρίπτει το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο νησί των Φαιάκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here