Ψάχνει στόπερ ο Πανθρακικός! Τα τελευταία νέα για την μεταγραφή Εμπό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πολύ κοντά στην απόκτηση στόπερ βρίσκεται ο Πανθρακικός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Ακης Μάντζιος θέλησε να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη στα μετόπισθεν και από ότι φαίνεται η επιθυμία του θα γίνει πράξη τις αμέσως επόμενες ημέρες αν όχι ώρες, όπως γράφτηκε σχετικά στο contra.

Η σχετική πληροφορία εντείνει και την φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το βράδυ του Σαββάτου για πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πανθρακικό για την απόκτηση του Πάπε Εμπό. Οι πληροφορίες που μετέφερε το ThrakiSportS και αναπαρήχθησαν και από τον Τύπο της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί ή επίκειται η κατάθεση πρότασης ύψους 400.000 ευρώ στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή και την έκτακτη σύσκεψη που ακολούθησε στο Μακεδονία Παλάς υπό τον Ιβάν Σαββίδη, ανησύχησαν λίγο τους ιθύνοντες του Πανθρακικού αλλά φαίνεται ότι η εντολή Σαββίδη που δόθηκε είναι να προχωρήσουν άμεσα οι μεταγραφικές κινήσεις – ανάμεσά τους και η περίπτωση του Εμπό.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Arena Press, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, διαπραγματεύονται με τη διοίκηση του Πανθρακικού την μείωση του κόστους της μεταγραφής, με το δέλεαρ του δανεισμού, από πλευράς του Δικεφάλου, του Χρήστου Ιντζίδη, ο οποίος  έχει εμπειρία από τη Super League, ενώ ο ΠΑΟΚ δίνει την ευχέρεια στην ομάδα της Κομοτηνής να επιλέξει άλλους δύο νεαρούς που ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και συμμετείχαν στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν στραβώσει κάτι, ο Σενεγαλέζος θα υπογράψει συμβόλαιο ύψους 3 ετών με ετήσιες απολαβές κοντά στα 200.000 ευρώ, καθώς θεωρείται η πιο ιδανική προσιτή λύση για να καλύψει τα αμυντικά κενά που εμφανίζονται στο ψηλό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Εμπό έχει 30 συμμετοχές με τον Πανθρακικό (η τελευταία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα) και σε αυτές έχει πετύχει ένα γκολ, έχει δεχτεί έξι κίτρινες κάρτες αλλά και μία κόκκινη.