Πληροφορίες ζήτησε η Ρόμα για μεταγραφή (και) του Πέτρου Μάνταλου!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρζής

–  Μετά από μία ημέρα απαραίτητης ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (25/8), ενώ το ίδιο έκαναν και την Τρίτη (26./8). Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει ωστόσο πλέον το όνομα του Πέτρου Μάνταλου, έκανε μόνο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Από το φιλικό με την Ρόμα και την σύγκρουση με τον Τοροσίδη αποκόμισε τελικά έξι ράμματα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αν και ο κομοτηναίος πρώην παίκτης της Skoda αγωνίστηκε για ένα μόνο ημίχρονο, γράφτηκαν πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνισή του στον ιταλικό Τύπο.

Και όχι μόνο αυτό. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Σταύρου Καζαντζόγλου στην εφημερίδα Goal News, το οποίο και αντιγράφουμε επί λέξει, “ο Μάνταλος έκανε τους Ρωμαίους να ζητούν πληροφορίες για τη μεταγραφή του”.

Η πληροφορία περνάει στα ψιλά, αλλά αξίζει να την κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας για μελλοντική χρήση. Δεδομένου του δυνατού μπασίματος της Ρόμα στην ελληνική αγορά, όπως υποδεικνύουν οι περιπτώσεις Τοροσίδη, Ταχτσίδη και πλέον Μανωλά, λέτε;;;