Photos: Η προπόνηση της Εθνικής Συγχρονισμένης στην Αλεξανδρούπολη ενόψει του Μεσογειακού Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το Ευρωπαϊκό Κολύμβησης ολοκληρώθηκε στο Βερολίνο και πλέον η Αλεξανδρούπολη συγκεντρώνει την προσοχή όλων των φίλων του αθλητισμού από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Η σημαντική διοργάνωση θα λάβει χώρα στο νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο της πόλης, το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή τόσο σπουδαίων αγώνων. Συνολικά στο μεσογειακό κύπελλο θα συμμετέχουν 30 χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία, Κύπρος, Ιαπωνία, Κίνα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Αίγυπτος, Βρετανία, Φινλανδία, Σερβία και Κροατία.

“Ουσιαστικά είναι Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς συμμετέχουν Εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα να φέρω μια τέτοια εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη”, είπε στο ThrakiSportS h Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, στην οποία οφείλεται ουσιαστικά το γεγονός ότι μια τόσο σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Θράκη.

Οι αθλήτριες, που θα παρευρεθούν υπολογίζονται στις 250-300, ενώ ακόμα θα δώσουν το παρών και 100 προπονητές, κριτές και συνοδοί. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα αναδειχθεί η Κυπελλούχος ομάδα- χώρα τόσο στην κατάταξη της Μεσογείου όσο και στην ανοιχτή κατάταξη (ΟΠΕΝ).

Η Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ήδη από την την περασμένη Κυριακή ενώ από το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένονται οι αφίξεις των άλλων ομάδων. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ, μέσα από τον φακό του ThrakiSportS, από την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας στο νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης ενόψει της επικείμενης έναρξης του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης.