Μια ανάσα από το διαζύγιο με τον Πανθρακικό ο Μπεν Σαμπάτ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Κοντά στην πόρτα της εξόδου του Πανθρακικού βρίσκεται ο ισραηλινός μέσος Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο απουσίασε από την αποστολή της ομάδας στην Κέρκυρα για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

Δεν έχει διαρρεύσει προς τα έξω τι ακριβώς ήταν το πειθαρχικό αυτό παράπτωμα, ωστόσο φαίνεται πως ήταν τόσο σοβαρό που ο Μπεν Σαμπάτ όχι μόνο αποκλείστηκε από τον αγώνα της Κέρκυρας αλλά πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του, χωρίς ωστόσο να έχει πολλά χρονικά περιθώρια, δεδομένου ότι στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Περίπλοκη όμως είναι προφανώς και η λύση του συμβολαίου του, αφού πρόσφατα είχε ανανεωθεί και ενδεχομένως ο ισραηλινός να μην περιοριστεί μόνο στην ελευθέρας του αλλά να ζητήσει και αποζημίωση, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει στο τέλος της εβδομάδας και θα είναι και για τον ίδιο δύσκολο να αναζητήσει νέα ομάδα σε τόσο ασφυκτικά χρονικά πλαίσια. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here