Επιβεβαίωση από την Επιτροπή Κυπέλλου του Μάνου Γαβριηλίδη και για Δόξα Δράμας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μετά τον Άρη και η Δόξα Δράμας ζήτησε την απόσυρσή της από το Κύπελλο Ελλάδος, με την ΕΠΟ και συγκεκριμένα την Επιτροπή Κυπέλλου, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, να κάνει δεκτό το αίτημα και να ματαιώνει το παιχνίδι της α’ φάσης με την Ζάκυνθο.

 

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΕΠΟ, “η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έλαβε υπόψη της την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για αδυναμία συμμετοχή της στο Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων 2014-2015, προβαίνει στη ματαίωση του αγώνα Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος”.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Δόξας δεν πρόλαβαν να τρέξουν τις διαδικασίες για τη συμμετοχή τους στο θεσμό και τα οικονομικά προβλήματα που “πνίγουν” τον ιστορικό σύλλογο της Δράμας τους οδήγησαν στο να αποσυρθούν.

Το θέμα είναι αν οι “μαυραετοί” ακολουθήσουν το παράδειγμα του Άρη και στο θεσμό του πρωταθλήματος και αποσυρθούν από τη Football League ώστε να συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική. Αυτό θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσουν να καλύψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.