Video: Οι δηλώσεις Τσιώλη στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στην Βέροια

Αποστολή στην Βέροια: Κώστας Καραγιάννης

– Λιγομίλητος και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα της πρεμιέρας μεταξύ Βέροιας και Ξάνθης ο τεχνικός της θρακιώτικης ομάδας Σάκης Τσιώλης:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου είχε παθητικό ρόλο. Χάσαμε το κέντρο, δεν είχαμε αυτοματισμούς, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο κινδυνεύσαμε λίγες φορές, κυρίως από στημένες φάσεις. 

Μετά το 2-0 η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της Βέροιας αλλά αντιδράσαμε και φτάσαμε στην ισοφάριση. Ενώ όμως μεταφέραμε το παιχνίδι στην αντίπαλη εστία, σε μια αντεπίθεση αδρανήσαμε, δεν κάναμε το φάουλ που θα έπρεπε και δεχθήκαμε το 3-2. 

Ήταν εντυπωσιακό παιχνίδι και έδειξε ότι έτσι θα παίζονται φέτος τα ματς μέχρι το τέλος. Από την ομάδα μου σήμερα κρατάω μόνο την αντίδραση της μετά το 2-0. Για εμάς οδηγός θα πρέπει να είναι το παιχνίδι μετά το 60’».

Σε ερώτηση βεροιώτη δημοσιογράφου για το πώς είδε τη Βέροια, ο Σάκης Τσιώλης απάντησε: «Έχει μεγαλύτερο ρεαλισμό στην επίθεσή της και περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά».

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/pm_LY_GT5NA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]