Το pregame του αγώνα Βέροια – Skoda Ξάνθη (19:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Απο την Βέροια ξεκινάει τις φετινές της υποχρεώσει στο πρωτάθλημα η Skoda Ξάνθη, που θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή χρονιά που την έφερε να δίνει μπαράζ για να παραμείνει στη Super League. Η σεζόν 2014-15 είναι η 26η συνεχόμενη στη Super League για την ομάδα της Ξάνθης. Συνδετικός κρίκος τον δύο ομάδων ο Κενάν Μπαρκάν, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σήμερα λόγω τιμωρίας από το περσινό πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της για το σημερινό παιχνίδι και εν συνεχεία ταξίδεψε στην Βέροια με αποστολή 20 παικτών (Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Ουάλας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ομπόντο, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ράνος, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Μπαρέττας, Σόλτάνι, Ρενάν) και στόχο να ξορκίσει την κακή παράδοση που έχει στην πόλη της Μακεδονίας.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί με γηπεδούχο την Βέροια 10 φορές με την ομάδα της Ημαθίας να μετρά 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη για την Ξάνθη. Για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί 6 φορές με την Βέροια να μετρά 4 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ενώ για το Κύπελλο οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο γήπεδο της Βέροιας 4 φορές με τους Βεροιώτες να μετρούν 3 νίκες έναντι μίας της Ξάνθης.

Από την άλλη στη Βέροια ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με μία δυνατή προπόνηση την Παρασκευή, ενώ χθες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και μία χαλαρή προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ανακοίνωσε 18 παίκτες για το σημερινό παιχνίδι (Καντιμοίρης, Τόρες, Κατάλα, Καλί, Τσιάμης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Βασκέζ, Παυλίδης, Ντουμίτρου, Μπέν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Χασελμπάιν, Μάνος, Κάμπορα), με το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει να είναι αυτό του Κενάν Μπαρκάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος Παπαπέτρου από την Αθήνα. Βοηθοί του είναι οι Λάζαρος Δημιτριάδης από την Θεσσαλονίκη, Γιάννης Τουμπακάρης από την Αθήνα και τέταρτος διαιτητής είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στη Βέροια και την Skoda Ξάνθη:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για τον αγώνα της πρεμιέρας Βέροια-Ξάνθη

Απών ο Μπαργκάν από το ματς με τη Ξάνθη

Στόχος το Κύπελλο, δύο μεταγραφές και “εξηγήσεις” για Κάλβο από τον Τσιώλη

Από την Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων για Βέροια από τους «Xanthifans»

Video: Με κόντρα την παράδοση για το διπλό στην Βέροια η Ξάνθη!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον διαιτητή του Βέροια-Ξάνθη Τάσο Παπαπέτρου

Με 20 παίκτες στην Βέροια η Skoda Ξάνθη

Αγιασμός στην Βέροια! Η 18άδα της αποστολής για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Οι 25 πρεμιέρες της Ξάνθης στην Α’ Εθνική! Θυμηθείτε όλα τα αποτελέσματα…