Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη με την κίτρινη φανέλα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
– Ο νέος κεντρικός της ΑΕΚ και πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Ανδρεάδης αναχώρησε με την ομάδα του για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την Ένωση. Στις πρώτες του δηλώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Εβρίτης άσος μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θρακιώτης παίκτης στο volleynews:
 
“Τους στόχους, τους θέτει η διοίκηση και ο προπονητής. Όπως έχουμε πει πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα της ΑΕΚ έχει ενισχυθεί κανονικά σε σχέση με πέρσι και τους στόχους θα τους δούμε μετά τον Δεκέμβριο. Πάντα μέσα μου, έχω την σπίθα του πρωταθλητή και της διάκρισης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκα, για να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά.
Στην ΑΕΚ με έπεισε να έρθω ο κύριος Μακρής, καθώς και το γεγονός ότι ήμουν προσωπική επίλογή του Χόρχε Ελγκέτα. Επίσης η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Κάθε αθλητής που παίζει σε μια μεγάλη ομάδα θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, να τον εμψυχώνει και να τον ενισχύει.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά πρωταγωνίστρια”.
[iframe width=”550″ height=”380″ src=”//www.youtube.com/embed/PiuPANG4gao” frameborder=”0″ allowfullscreen]