Δηλώσεις Χασομέρη και Παπαγεωργίου για το αρνητικό ξεκίνημα στην Κέρκυρα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν στον τηλεοπτικό σταθμό Νovasports οι Δημήτρης Χασομέρης και Θανάσης Παπαγεωργίου, τονίζοντας και οι δύο το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Πανθρακικού.

Αρχικά ο Δημήτρης Χασομέρης είπε πως “δεν πήγαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε δύο γκολ που σε ένα ημίχρονο μετά είναι δύσκολο να ανατρέψεις το αποτέλεσμα αυτό. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, μειώσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Πολλά πράγματα έφταιξαν στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι νομίζω και με δύο φάσεις που έκανε ο αντίπαλος κατάφερε και έβαλε δύο γκολ. Σίγουρα θα βελτιωθούμε κι άλλο στην πορεία και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Θανάση Παπαγεωργίου που είπε ότι “δεν μπήκαμε στο πρώτο μέρος, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δώσαμε αρκετά φάουλ στην Κέρκυρα έξω από την περιοχή μας, και ένα από αυτά έγινε γκολ. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ανεβάσουμε ρυθμό και δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμό, σκοράραμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο κορμός της ομάδας έχει κρατηθεί, αλλά δεν φανήκαμε καλοί στο πρώτο μέρος. Δεν είχαμε το ρυθμό που μπορούμε να πιάσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι από την Κέρκυρα, περιμέναμε ότι θα έχουν ενθουσιασμό, έχουν έμπειρους παίκτες. Περιμέναμε να εμφανιστεί έτσι η Κέρκυρα, αλλά δεν περιμέναμε να εμφανιστούμε έτσι εμείς στο πρώτο ημίχρονο”.