Πέρα από τη Nova και ο ΑΝΤ1 μεταδίδει το ματς Κέρκυρας – Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το πρωτάθλημα αρχίζει με το παιχνίδι Κέρκυρας – Πανθρακικού, που αποκτά κατά συνέπεια ξεχωριστή σημασία. Μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη Nova, όπως όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά όχι μόνο από αυτήν!

 

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων για την ομογένεια έχει πάρει και ο ΑΝΤ1 που μέσα από το δορυφορικό του κανάλι Antenna Satelite θα προσφέρει την μετάδοση της αναμέτρησης στους ομογενείς των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Το δορυφορικό του Αntenna θα δείξει το Σάββατο την αναμέτρηση Κέρκυρας-Πανθρακικού (δεν έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού), την Κυριακή το ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης και το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός και την Δευτέρα το Πανιώνιος-Εργοτέλης.

Κατά συνέπεια τον Πανθρακικό θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν οι ομογενείς, αλλά όχι και το παιχνίδι της Ξάνθης στην Βέροια – αφού προτιμήθηκε να μεταδοθεί το ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης που είναι την ίδια ώρα.

Όσο για τη Nova; Μεταδίδει το Κέρκυρα – Πανθρακικός σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο των Βαγγέλη Πήχα και Γιώργου Μαρκόπουλου.