Όψιμος ερωτικός παρτενέρ ξελόγιασε νεαρή σύζυγο στην Θράκη, αλλά… ξυλοκοπήθηκε

Ο σύζυγος έπιασε το παράνομο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του όταν νόμισαν ότι απουσιάζει στις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό. Τα δεκάδες φλογερά και πρόστυχα μηνύματα στο κινητό της κυρίας,  πρόδωσαν την σχέση που κρατιόταν σαν …επτασφράγιστο μυστικό.

 

Σε παραλιακή πόλη της περιοχής μας εξελίχθηκε η ιστορία που είχε να κάνει με τον ξυλοδαρμό ζεύγους μοιχών  και δεν προκαλεί εντύπωση, αφού στις μέρες μας το κέρατο πάει σύννεφο. Η ιστορία αφορούσε όψιμο ερωτικό παρτενέρ που ξελόγιασε με τις αμπελοφιλοσοφίες του και το καμάκι νεαρή σικάτη σύζυγο, η οποία ενέδωσε, δοκιμάζοντας το διαφορετικό που της προέκυψε, χωρίς μέχρι τώρα να έχει δώσει αφορμές για το γεγονός που το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Το λάθος της ήταν ότι κρατούσε όλα τα φλογερά και πρόστυχα μηνύματα που της έστελνε ο ερωτικός της σύντροφος στο κινητό της, τα οποία τυχαία εντόπισε ο σύζυγό της όταν θέλησε να κάνει χρήση του τηλεφώνου της.  Ο άνθρωπος έπεσε από τα σύννεφα αφού δεν περίμενε η γλυκιά συμβία του, που δεν του είχε δώσει ποτέ αφορμή για να την υποπτευθεί, ότι διατηρούσε παράλληλο ερωτικό δεσμό.

Κρατώντας την ψυχραιμία του πήρε την εκδίκησή του όταν προφασιζόμενος ταξίδι στις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό, άφησε το ζευγάρι να απολαύσει τον …ερωτά του στην συζυγική παστάδα κι επιστρέφοντας ξαφνικά το βράδυ τους έπιασε στα πράσα. Κι επειδή δεν υπήρχαν δικαιολογίες αλλά το γεγονός μιλούσε μόνο του, λειτούργησε με το ένστικτο του απατημένου, ξυλοφορτώνοντας τόσο τον εραστή όσο και την συμβία του κάνοντάς τους να εξαφανιστούν προσωρινά από προσώπου γης. 

Πληροφορούμαστε ότι η ιστορία του ζευγαριού τελειώνει με την οριστική διάσταση και το επικείμενο διαζύγιο, ενώ θα υπάρξει κι εμπλοκή της δικαιοσύνης για την κακοποίηση που υπέστησαν, αφού η αυτοδιάθεση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση και η λύση μπορεί να επέλθει με το χωρισμό δίχως βιαιότητες. 

Η ιστορία θύμισε εκείνες τις περιπτώσεις που για να βγει ένα διαζύγιο έπιαναν τους μοιχούς και τους περιέφεραν στα αστυνομικά τμήματα με τα σεντόνια. Να όμως που το ταμπεραμέντο του Έλληνα δε  μπορεί να χαλιναγωγηθεί και οι εκρήξεις σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χαλιναγωγούνται.

Τι φταίει για την ιστορία; Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι; Το γεγονός ότι οι πολυάσχολοι σύζυγοι με οικονομική επιφάνεια δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν κάποιες ρομαντικές στιγμές στις συμβίες τους οπότε βρίσκουν έδαφος κάποιοι αιώνιοι εραστές;  Η προτεραιότητα που δίνεται στην σεξουαλική ζωή και η επιφανειακή τελικά ψυχική ενότητα των ζευγαριών;

Όλα και τίποτα απ΄ όλα αυτά που το γνωρίζουν μόνο οι πρωταγωνιστές της ιστορίας άνθρωποι με οικονομική άνεση, με πνευματική επάρκεια λόγο και δραστηριότητες που με τέτοιες ενέργειες πραγματικά υποβιβάζονται μπαίνοντας στο στόμα του καθενός. 

Πηγή: http://www.xronos.gr/