Με σεφτέ στα γκολ από Καραπατσιά φιλική νίκη του Εθνικού στο Σουφλί

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με 1-0 νίκησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τον Έβρο Σουφλίου, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, στο οποίο τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το νομό Έβρου και συνολικά την Θράκη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σκόρερ για την ομάδα του Εθνικού ήταν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Αδάμ Καραπατσιάς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που ανακοινώθηκε μόλις πριν δύο ημέρες η απόκτησή του από τον σύλλογο. Εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα Βογιατζή και με πλασέ άνοιξε το σκορ, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου και πέρα από το γκολ, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Παρασκευά του Εθνικού, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 250-300 φίλαθλοι, με το ένα τρίτο να προέρχεται από την Αλεξανδρούπολη. Επρόκειτο για δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες, που θα ξαναπαίξουν αντίπαλες στο “Φώτης Κοσμάς” την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Βογιατζής, Μπάμιος, Ραφαήλ, Λίτσιος, Kάρεν, Παντελίδης, Αντωνιάδης Μ, Δραγανίδης ,Ερκάν, Γωνιάδης και Τοπούζης. Έπαιξαν και οι Μπινόπουλος, Κυπραίος, Μάλκα, Ευφραιμίδης, Λαμπερνάκης, Γ. Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης και Δερνεξής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Λειβαδιώτης, Παρασκευάς, Κυριζάκης, Κοιλιάρης, Αγγελακάκης,Καραμπατσιάς, Ντόλας και Σαραντίδης. Έπαιξαν και οι Γκαϊδατζής,  Μπαμπλής, Κοσκολός, Ελληνίδης, Αρθούρ, Πελτέκης, Χλωρίδης και Φυσέκης