Δηλώσεις Μάντζιου για το ξεκίνημα με το αριστερό στην Κέρκυρα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα υποστήριξε πως η ομάδα του δεν «κατέβηκε» στο πρώτο μέρος, όμως τόνισε πως, εντέλει, τη διαφορά την έκανε η καλύτερη εκμετάλλευση των ευκαιριών από πλευράς «Φαίακων».

 

Σίγουρα ικανοποιημένος δεν ήταν από την φετινή έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα κάναμε μια κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και δικαίως η Κέρκυρα προηγήθηκε με 2-0. Κάναμε ίσως το χειρότερο ημίχρονο από όταν ήρθα εγώ στην ομάδα με πολλά λάθη με συνέπεια να βρεθούμε στο κυνήγι του σκορ.

Στη συνέχεια, στο β’ ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε πράγματα, είχαμε ταχύτητα, φτάσαμε σε ένα γκολ ενώ είχαμε και τις φάσεις εκείνες για να φτάσουμε στην ισοφάριση.
Όμως, τελικά, τη διαφορά την έκανε το γεγονός ότι η Κέρκυρα έκανε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες της, σε σχέση με τις δικές μας στο καλό μας ημίχρονο».