Από την Αμαλιάδα στον Πύργο το ΑΦΜ της BF Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρόβλημα με το κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας αντιμετωπίζει η ομάδα του Κόροιβου, με αποτέλεσμα να μετακομίσει 20 χιλιόμετρα νοτιότερα και να δηλώσει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου.

Τα προβλήματα στη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου της Αμαλιάδας είναι πολλά, με αποτέλεσμα στην πρώτη βροχή το γήπεδο να πλημμυρίζει. Έτσι αν αυτό συμβεί η ομάδα κινδυνεύει με μηδενισμό και -2 βαθμούς από το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της ομάδας τα έχουν με τον απερχόμενο δήμαρχο Ήλιδας, ο οποίος ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους τελικά δεν έκανε τίποτα. Για το λόγω αυτό η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση:

Μετά από επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΣΑΚΕ που είχε γίνει τον Ιούνιο είχαμε επισημάνει στον απερχόμενο δήμαρχο Ηλιδας, κ.Γιάννη Λυμπέρη, για το πρόβλημα στη στέγη του κλειστού της Αμαλιάδας και αυτός μας διαβεβαίωνε πως όλα θα ήταν έτοιμα στην ώρα τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ούτε καν ανάθεση, με συνέπεια η ομάδα να κινδυνεύει σε περίπτωση βροχής στην πρώτη αγωνιστική να μηδενιστεί και να πάει με -2 στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η επιπόλαια στάση της απερχόμενης δημοτικής αρχής έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ενα θέμα που χρονίζει και ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι εδώ και δύο χρόνια, αντιμετωπίζεται ερασιτεχνικά, δημιουργώντας προβλήματα στην πορεία του συλλόγου στην Βasket League ΟΠΑΠ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για να διασφαλίσει η ομάδα τα δικαιώματά της, να μετακομίσει στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here