Πανέτοιμη η Κέρκυρα για την πρεμιέρα με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με τους τραυματίες Παρασκευαίδη και Λιούρα και τον τιμωρημένο Καραγιαννίδη εκτός αποστολής, θα υποδεχθεί η Κέρκυρα το απόγευμα του Σαββάτου τον Πανθρακικό για την πρεμιέρα της SuperLeague. Στην αποστολή και ο Ντιόγκο που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, όπως και ο Μαρκόφσκι.

 

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ολοκλήρωσε η Κέρκυρα την προετοιμασία της στο προπονητήριο του Πλάντραφου, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό, στην επιστροφή τους στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι το απουσιολόγιο του Μιχάλη Γρηγορίου είναι λευκό, καθώς ο προπονητής της ομάδας δεν πήρε στην αποστολή τους τραυματίες Γιώργος Παρασκευαϊδης και Γιάννης Λιούρας, αλλά και τον τιμωρημένο από πέρσι Τέλης Καραγιαννίδης. Παράλληλα εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Σαμπανίδης και οι «μικροί», Μεντής, Χανδρινός και Γαρδικιώτης.

Συνολικά, στο ξενοδοχείο αποσύρθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και είναι οι εξής: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Γκόμες, Κανακούδης, Ντιόγκο, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Ναγιάρ, Καρντόσο, Ρόχας, Ζορμπάς, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντος, Μπόρχα, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ και Γεωργακόπουλος.