Όμιλος φωτιά για Σουφλί και Εθνικό! Στην “λεωφόρο” της Γ’ Εθνικής οριστικά και η Δόξα…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μία ακόμη ιστορική ομάδα της Βόρειας Ελλάδας ετοιμάζεται να… αποχαιρετίσει τις επαγγελματικές κατηγορίες και να βρεθεί αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου, αφού πλέον είναι οριστικό πως η Δόξα Δράμας δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Όπως ανακοίνωσε το δ.σ. της προσωρινής διοίκησης, θα δηλωθεί αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League και παράλληλα σε συνεργασία με τον γυμναστικό σύλλογο θα κινηθούν οι διαδικασίες για να αγωνιστεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Π.Α.Ε. “Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ” αποφάσισε να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επίσης και την έναρξη συζητήσεων, σε συνεργασία με το Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, για τον ορισμό διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάβει τη δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, καθώς επίσης και όλη την ευθύνη για τη νέα αρχή της ΔΟΞΑΣ μας.
Η διοικούσα επιτροπή θα αφορά πρόσωπα, τα οποία δεν είχανε στο παρελθόν καμία εμπλοκή με τα διοικητικά της Π.Α.Ε. αλλά και του Γ.Σ.. Οι συζητήσεις ξεκινούν από σήμερα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί , οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, να αναλάβουν το τιμόνι της ιστορικής μας ΔΟΞΑΣ για μια νέα αρχή, σε νέες βάσεις, με αποκλειστική συνεργασία των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς και του Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ.
Η προσωρινή διοίκηση μετά τις συνομιλίες-διεργασίες θα δηλώσει παραίτηση και θα υπογράψει υπόμνημα στήριξης στο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και στη διοικούσα επιτροπή που θα προκύψει, για να “χτίσουμε” ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη νέα ΔΟΞΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here