Όσα έγιναν στις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟ Βιστωνίδας στην Φελώνη η κλήρωση για των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, αλλά και η κλήρωση της, Α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην κλήρωση το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι παράγοντες των σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, δημιουργώντας πριν και μετά αρκετά πηγαδάκια, προβλέποντας αρχικά και μετά σχολιάζοντας τους αντιπάλους που κληρώθηκαν.

Πριν την έναρξη των κληρώσεων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του ξανθιώτη διαιτητή Σπύρου Καραουλάνη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο.

Επίσης ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Νέου Ζυγού και υπεύθυνος επικοινωνίας των Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ/SKODA Νίκος Κριέζης αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΑΟΞ, όπου οι παλαίμαχοι της Ξάνθης θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτούς του ΠΑΟΚ για την οικονομική στήριξη ενός Ξανθιώτη  που την έχει ανάγκη.

Στις κληρώσεις όπως σας μετέφερε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS, με ξεχωριστές αναρτήσεις, προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια τόσο στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων όσο και του Κυπέλλου.

Θυμηθείτε τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 30-31 Αυγούστου με ένα κλικ ΕΔΩ.
Θυμηθείτε το πρόγραμμα της πρώτη αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης οπού προέκυψαν σπουδαία ντέρμπι με ένα κλικ ΕΔΩ.
Θυμηθείτε πώς χωρίστηκαν στους δύο ομίλους οι ομάδες της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.