Απών ο Μπαργκάν από το ματς με τη Ξάνθη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα την Ξάνθη, δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά με τη Βέροια ο Ξανθιώτης Κενάν Μπαργκάν τη Κυριακή για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Πανθρακικού με τη Βέροια, μετά το τέλος του αγώνα το ThrakisportS συνάντησε έξω από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας το ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος μας ενημέρωσε πως είναι τιμωρημένος από τη περσινή χρονιά και δεν θα αγωνιστεί αντίπαλος με την ομάδα της γενέτειράς του αν και θα το ήθελε πολύ.

Μας αποκάλυψε πως είναι ευχαριστημένος με τον νέο Ισπανό προπονητή της Βέροιας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο (παρά την έντονη φημολογία για αντικατάστασή του), γιατί βλέπει πως δείχνει να τον υπολογίζει και τον εμπιστεύεται αν και ακόμα είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. 

Με το Κενάν, δώσαμε ραντεβού για την ερχόμενη βδομάδα για τον αγώνα της Ξάνθη στη Βέροια και στη συνέχεια έσπευσε να συναντήσει τους φίλους του από τον Πανθρακικό Ντενίζ Μπαικαρά και την οικογένεια του Τριανταφυλλάκου από τις Σέρρες όπου και οι δυο αγωνίστηκαν. Kκαι τους δυο μέρες μετά προκάλεσε στο μπουγέλο… με παγωμένο νερό στο Ice Bucket Challenge … αλλά πήρε αμέσως την απάντηση του Τριανταφυλλάκου και του “αντιπάλου” του την Κυριακη Βεροίτη παίκτη της Skoda Ξάνθη  Θοδωρή Βασιλακάκη!