Από την Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων για Βέροια από τους «Xanthifans»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Από το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν στην διάθεση τους οι φίλοι της Ξάνθης για τα εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, όπως ανακοίνωσαν ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων της ομάδας «Xanthifans», που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στης εξέδρες του ΔΑΚ Βέροιας.

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στης τάξεις των φίλων της Ξάνθης, με τους οργανωμένους να ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας, με τους υπευθύνους των «Xanthifans» να τονίζουν πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για παρουσία κάτι παραπάνω από 200 φίλων της ομάδας της Θράκης. Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει από την Παρασκευή στις 11:30 και όσοι επιθυμούν να βρεθούν στην Βέροια μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του Συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε πως από την Παρασκευή 22/08 μετά τις 11:30 θα μπορούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Βέροια, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα, να παραλάβουν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (10 Euro) από τα γραφεία του συνδέσμου μας (Χατζησταύρου 14) κατά τις ώρες λειτουργίας του (10:00-13:00 – 18:00-21:00)   .

Διευκρινίζετε πως όσοι φίλαθλοι μεταβούν στην Βέροια με τα λεωφορεία θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε  στην κατοχή τους το εισιτήριο πριν εισέλθουν στο λεωφορείο.»