Θρίλερ με την μεταγραφή του Τζούριτς στην Κορέα έναντι ενός εκατ. ευρώ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Δημήτρης Τζούριτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα. Ο ορεστιαδίτης διεθνής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα KEPCO 45, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ φέρεται να του προσέφερε ένα εκατομμύριο ευρώ, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα βολεϊμπολίστα αλλά και τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή της Θράκης σε όλα τα σπορ (αφού και ο Τοροσίδης αλλά παλιότερα και ο Ντέμης Νικολαΐδης έπαιρναν λιγότερα).

 

Ωστόσο όποιος αναζητήσει την ιστοσελίδα του συλλόγου, διαπιστώνει ότι καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για την μεταγραφή του παίκτη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ερωτηματικά στο δημοφιλές site http://www.worldofvolley.com που σε δημοσίευμά του πριν λίγες μέρες αναρωτήθηκε: Τι συμβαίνει με τον τζουριτς και την KEPCO 45;

Στο δημοσίευμα αναφέρονταν: Πριν τρεις μήνες, ο Μίταρ Τζούριτς είχε επιβεβαιώσει στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα. Έλληνες δημοσιογράφοι πρόσθεσαν ότι ο καλύτερος παίκτης τους είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπέγραψε στην KEPCO 45 και μάλιστα ότι το συμβόλαιο θα φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ! Ωστόσο, μέχρι στιγμής, καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία. Αν πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα της KEPCO 45, δεν υπάρχει ακόμα ο Τζούριτς στο ρόστερ. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε λέξη αναφορικά με αυτήν την μεταγραφή στα κορεατικά βολεϊκά sites. Επομένως, τι συμβαίνει με τον Τζούριτς και την KEPCO;

Λίγες μέρες μετά η ίδια ιστοσελίδα επανήλθε με ένα νέο άρθρο αναφορικά με το θέμα, όπου με ερωτηματικό μεν, αναφέρει δε ότι ο Τζούριτς πάει τελικά στην KEPCO. “KOR M: Djurić confirmed?”, τιτλοφορείται το νέο άρθρο, που αναφέρει επί λέξει: “Φαίνεται ότι ο Μίτα Τζούριτς και η KEPCO 45 έλυσαν όλα τα ζητήματα και μπορούν πλέον να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους. Μερίδα κορεατικών αθλητικών ιστοσελίδων ανακοίνωσε ότι τελικά η συμφωνία έκλεισε και ο Μίταρ Τζούριτς υα παίξει στην Κορεατική Λίγκα αυτήν την σεζόν. Η συμφωνία της KEPCO 45 με τον Τζούριτς υποτίθεται ότι επετεύχθη πολύ καιρό πριν, αλλά κανείς δεν επιβεβαίωνε τίποτα, ούτε η KEPCO 45 ούτε ο Τζούρις, αλλά από την στιγμή που τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι η συμφωνία είναι επιβεβαιωμένη, δεν υπάρχει λόγος να μην τους πιστέψουμε”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Τζούριτς σε συνομιλία που είχε με το ThrakiSportS στο περιθώριο του πρώτου τελικού του Ευρωπαϊκού Λιγκ ανάμεσα σε Ελλάδα και Μαυροβούνιο στην Θεσσαλονίκη, είχε επιβεβαιώσει την απόφασή του να μετακομίσει στην Κορέα, δεν είχε ωστόσο προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την ομάδα και φυσικά το ύψος του ποσού που συμφώνησε. Την Τρίτη το VolleyNews μετέδωσε ότι ανακοινώθηκε η συμφωνία από την κορεατική ομάδα, ωστόσο όποιος ανατρέξει στην ιστοσελίδα της, η οποία είναι στα… κορεάτικα, δεν θα βρει τίποτα που να έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως….