Με ελλείψεις στο ρόστερ ξεκινά η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ, ξεκινά την Πέμπτη η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή ενόψει της παρουσίας της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Η βασική έλλειψη είναι ασφαλώς αυτή του πλέι μέρικερ που θα κληθεί να καλύψει την θέση του Δημήτρη Μασλαρινού, για την οποία οι υποψήφιοι όσο περνούν οι μέρες λιγοστεύουν την ίδια ώρα που στην γειτονική Ασπίδα Ξάνθης, όπου επίσης υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα, βρέθηκε λύση στο πρόσωπο του Χρήστου Παπανικολάου.

Επιπλέον, υπάρχει πλέον ανάγκη να καλυφθεί και η απώλεια του 22χρονου γκαρντ Γιώργου Μακρή, του οποίου ολοκληρώθηκαν οι σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην Κομοτηνή την επόμενη σεζόν, αφού συμφώνησε να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης, στις οκτώ, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και σε αυτήν ο Νεοκλής Λεμονίδης αλλά και στελέχη της διοίκησης αναμένεται να μιλήσουν στους παίκτες και να θέσουν τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here