ΕΠΣ Θράκης: Όλες οι μεταγραφές, η προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια της Ελπίδας Σαπών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της Ελπίδας Σαπών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης.

Ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Χαριτόπουλος, που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μετά από ενάμισι χρόνο, δήλωσε στην “Ελεύθερη Άποψη” πως είναι αρκετά ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός να γίνουν ακόμα μια με δύο μεταγραφές.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές υποσχέσεις, αλλά δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, καθώς εκπροσωπούν μια μεγάλη κωμόπολη με πολλά χρόνια παρουσίας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής. 

Μέχρι στιγμής η διοίκηση της ομάδας έχει ανακοινώσει την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών: ο Αχμέτ Αχμέτ από το Λύκειο, ο Γιώργος Γουνελας από το Θεολόγο Θάσου, ο Μάριος Παπαγιωτόπουλος από το Κόσμιο ενώ από την ίδια ομάδα επέστρεψε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο τέρμα αλλά και ο Στέλιος Βασιλακάκης. 

Επίσης ήρθαν στην ομάδα ο Πέτρος Δημόπουλος από την Δόξα Σώστη, ο Ανέστης Ντεμιρτζίδης από την Ξυλαγανή ενώ ο ντόπιος επιθετικός Βαγγέλης Καραθανάσης αναμένεται να επανέλθει ως βασικός μετά τον τραυματισμό του στο τέλος Οκτωβρίου. 

Τέλος, ανακοινώθηκαν τα φιλικά τα οποία μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής, αρχής γενομένης από το σημερινό στην Λευκόπετρα Ξάνθης:

    20/8/14 Λευκόπετρα Ξάνθης – Ελπίς Σαπών
    25/8/14 Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σαπών
    27/8/14 Δόξα Σώστου – Ελπίς Σαπών
    03/9/14 Ελπίς Σαπών – Δόξα Σώστου