Ο προπονητής του Αρίωνα για την μεταγραφή Ζαμπάκη στον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πεποίθηση του ότι ο Αντώνης  Ζαμπάκης έχει όλα τα φόντα να καταφέρει σπουδαία πράγματα, εξέφρασε μέσω του ThrakiSportS ο προπονητής του Αρίων Ξάνθης Βαγγέλης Αβανιτίδης.

Ο κόουτς του Αρίων που την περασμένη σεζόν έδωσε στον Ζαμπάκη την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια με το αντρικό τμήμα του Αρίων στο πρωτάθλημα της ΕΚΣΑΜΑΘ, μίλησε στο ThrakiSportS για την μεταγραφή του Ζαμπάκη στον ΠΑΟΚ (Θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε ο Βαγγέλης Αρβανιτίδης:

«Ο Αντώνης ένιαι ένας παίχτης που ξεχωρίζει στην ομάδα. Η σωματοδομή του είναι καθαρά μπασκετική και οι αθλητικές του ικανότητες αν και είναι ήδη υψηλές με τις κατάλληλες προπονήσεις και την πάροδο του χρόνου μπορούν να φτάσουν στα ύψη. Πιστεύω ότι σαν παίχτης έχει το μπασκετικό μυαλό που χρειάζεται για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος που τον πήρα πέρυσι σε παιχνίδια του ανδρικού και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Όταν μάλιστα έχει δίπλα του παίχτες που καταλαβαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού του κάνει απίστωτα πράγματα, τον οποίων ένα μικρό ποσοστό είδαμε στους αγώνες του ανδρικού. Βεβαιώ για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να δουλέψει σκληρά στην νέα του ομάδα καθώς εκεί ο ανταγωνισμός είναι πολλαπλάσιος αλλά και οι απαιτήσεις το ίδιο. Γι αυτό και η συμβουλή μου είναι να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και με υπομονή θα έρθουν οι επιτυχίες και η καταξίωση του».