Οι τέσσερις προπονητές που διδάσκουν στην Ακαδημία του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ξεκίνησαν από την Δευτέρα 18 Αυγούστου οι εργασίες της Ακαδημίας του Πανθρακικού για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Για την φετινή αγωνιστική περίοδο οι προπονητές των τμημάτων υποδομών είναι οι Φίλιππος Αϊβάζης, Γιάννης Τζελέπης, Βαγγέλης Κουτρουλός και Φώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Φίλιππος Αϊβάζης ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού. Συμμετείχε σε 510 αγώνες πρωταθλήματος Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας σημειώνοντας 116 τέρματα. Τα τελευταία 30 χρόνια βρίσκεται στους πάγκους εθνικών και ερασιτεχνικών ομάδων, με τη μεγάλη του αγάπη πάντως να είναι τα παιδιά των ακαδημιών στα οποία αρέσκεται να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου με ιδέες που πηγάζουν από την πείρα του ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και ως άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον τόπο του. Στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο συνεργάστηκε με εξαίρετους προπονητές ποδοσφαίρου όπως επίσης με πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Ο Φίλιππος Αϊβάζης είναι κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.

Ο Γιάννης Τζελέπης γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1970 και είναι από τους ανθρώπους που ξεκίνησε τη λειτουργία της Ακαδημίας του Πανθρακικού το 2005. Πέρα από την ενασχόληση του με την Ακαδημία του Πανθρακικού διετέλεσε και προπονητής των τμημάτων υποδομής των Μεικτών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης για 2 χρόνια. Ο Γιάννης Τζελέπης είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ο Βαγγέλης Κουτρουλός γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1969. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Από το 2011 είναι προπονητής σε διάφορα ηλικιακά τμήματα υποδομών του Πανθρακικού ενώ πριν υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος των τμημάτων της σχολής ποδοσφαίρου της ARSENAL στην Κομοτηνή από το 2006 έως το 2010. Ο Βαγγέλης Κουτρουλός έχει διατελέσει προπονητής και γυμναστής σε ομάδες ποδοσφαίρου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και σε σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1978 και αποτελεί το νέο μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας του Πανθρακικού. Ο Φώτης Κωνσταντινίδης είναι από τους ανθρώπους που συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε ο Πανθρακικός να αγωνιστεί στην Super League το 2008 με την αγωνιστική του παρουσία. Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Πανθρακικού το 2005 και την αποχωρίστηκε το Δεκέμβριο του 2009 έχοντας πάνω από 100 εμφανίσεις σε επίσημες διοργανώσεις. Εκτός από τον Πανθρακικό αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Πανδραμαϊκό, Δόξα Δράμας, Πιερικό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου και κρέμασε τα παπούτσια του. Η λήξη της ποδοσφαιρική του σταδιοδρομίας σήμανε και την έναρξη της προπονητικής του καριέρας καθώς είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καθημερινά από τις 17:00 – 20:00 να προσέρχονται στα γραφεία που βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού (4ο χλμ Κομοτηνής – Ροδίτης) και πληροφορούνται για όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης μπορούν τις ίδιες ώρες να τηλεφωνούν στο 25310-82819.