Μπουγελώθηκε ο Μπαργκάν και… προκαλεί Ξάνθη και Πανθρακικό!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Στην μόδα του Ice Bucket Challenge υπέκυψε ο Κενάν Μπαργκάν. Ο Ξανθιώτης άσος της Βέροιας μπουγελώθηκε με… παγωμένο νερό αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό, Σήκωσε το γάντι και κάλεσε τρεις παίκτες της Skoda και του Πανθρακικού να κάνουν το ίδιο!

 

Το Ice Bucket Challenge  ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο περιλούζει τον εαυτό του με παγωμένο νερό και να καλέσει τους επόμενους τρεις που επιθυμεί να επιχειρήσουν το ίδιο.

Ήδη του έχουν πράξει δεκάδες διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, αλλά και άνθρωποι των σποτ όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Τζον Τέρι. Λογικό και ανμενόμενο λοιπόν να φτάσει η μόδα και στην Ελλάδα.

Ο Κενάν Μπαργκάν λοιπόν προκλήθηκε από έναν φίλο του, τον Γιώργο Τσαμουρίδη, να μπουγελωθεί. Ο Ξανθιώτης ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αλλά έκανε και το επόμενο βήμα, ορίζοντας τους δικούς του τρεις φίλους, τους οποίους προκάλεσε να κάνουν το ίδιο.

Ποιους; Τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που φέτος πήρε μεταγραφή από τον Άρη στον Πανθρακικό, τον Θεόδωρο Βασιλακάκη της Skoda Ξάνθη και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά του Πανθρακικού.

“Giorgos Tsamouridis vale m kati pio diskolo Basilhs Triantafillakos Thodwris Vasilakakis Deniz Baykara sas perimenww”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Κενάν Μπαργκάν στο facebook, όπου και ανέβηκε βίντεο με το μπουγέλωμά του αλλά και το μήνυμά του στους επόμενους τρεις που κάλεσε να συμμετάσχουν στο Ice Bucket Challenge.