Αποφάσισαν Γ΄ Εθνική στον Άρη… Πάει στον ίδιο όμιλο με Σουφλί και Εθνικό!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στον ίδιο όμιλο στη Γ’ Εθνική με τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα αγωνιστεί αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία του ο Άρης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις δραματικές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των φορέων του Άρη σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας. Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση αφορά πλέον την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Όπως γράφτηκε από το thessports, τις επόμενες ώρες θα γίνουν έκτακτα διοικητικά συμβούλια τόσο στον ΑΣ Άρης, όσο και στην ΚΜΑ, που αποτελούν και τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ και θα προκηρύξουν γενικές συνελεύσεις, ώστε να επισημοποιηθεί η απόφαση για εθελούσιο υποβιβασμό.

 Αυτές θα πρέπει να λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να σταλεί έγγραφο προς την ΕΠΟ από τον ΑΣ, το οποίο θα ζητάει παράταση από την Ομοσπονδία ενόψει του ενδεχόμενου να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ΄ εθνική.

Βέβαια πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση όλων όσων έχουν έννομο συμφέρον να μην υποβιβαστεί ο Άρης και να μην μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης. Είναι δηλαδή ορατό το ενδεχόμενο νέων δικαστικών… επεισοδίων.