ΕΠΣ Θράκης: Οι μεταγραφικές κινήσεις της Δόξας Προσκυνητών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με στόχο τον πρωταθλητισμό, όπως δηλώνει ο αρκετά δραστήριος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης, έχει κινηθεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι η Δόξα Προσκυνητών, ομάδα που πέρυσι αναδείχθηκε δεύτερη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης ξεπερνώντας στο τέλος την Ελπίδα Σαπών και ευρισκόμενη πίσω μόνο από τον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Μέχρι στιγμής οι Προσκυνητές έχουν κάνει επτά μεταγραφές ουσίας. Συνεχίζει στον πάγκο ο Κλειτσιώτης ενώ ήρθαν στην ομάδα οι Ξενάκης και Λιάρος από τον Ίασμο. Επίσης ο Κώστας Γεμενετζής αλλά και ο Γιώργος Σταύρου, που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκαν στον Θεαγένη Θάσου αλλά τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟ Κοσμίου, με τον οποίο έκαναν και πρωταθλητισμό και αγωνίστηκαν μέχρι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για να καλύψει την θέση του τερματοφύλακα, αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος από του Αμπελόκηπους Λάρισας. Στην ομάδα ήρθε και ο Ζουπιάδης που επέστρεψε μετά από 6 μήνες και σύντομη παραμονή στην Ελπίδα Σαπών αλλά και ο Γιώργος Βελιβασάκης από την Δόξα Σώστη. Τέλος, στους Προσκυνητές έκλεισε και ο Νίκος Τρίχας, μετά από τον Έβρο και το Σουφλί, όπου βοήθησε στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην Γ’ Εθνική.