Επιστρέφει στην ενεργό δράση και ανανέωσε με Εθνικό ο Παπάζογλου!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Η μεγάλη επιστροφή! Τον περασμένο Μάιο ο Γιώργος Παπάζογλου με συγκίνηση δήλωνε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση, ύστερα από 25 χρόνια μεγάλης καριέρας. Τρεισίμισι μήνες μετά φαίνεται ότι οριστικά το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να επιστρέψει για άλλον έναν χρόνο στην ενεργό δράση. Νιώθει δυνατός, νιώθει ικανός και θα το δοκιμάσει!!!

“Είναι δύσκολη η ώρα. Ξεκίνησα να παίζω το 1989. Αυτή η ομάδα είναι για χειροκρότημα και πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Όσο για την επόμενη μέρα; Σίγουρα θα είμαι κοντά στο βόλεϊ, αν και δεν ξέρω σε ποιο πόστο”, είχε πει αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου τελικού με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη ο Παπάζογλου.

Τότε έδειχνε να έχει πάρει την απόφασή του, ακολουθώντας το παράδειγμα του “κολλητού του” Άκη Σιδηρόπουλου. Πολλοί είχαν ξαφνιαστεί τότε. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, που έσπευσε σε δηλώσεις του να τονίσει ότι ελπίζει η απόφαση να μην είναι οριστική και να μπορέσει να μεταπειστεί, δίνοντας από τότε τον τόνο.

Οι μέρες περνούσαν, κανείς δεν ήξερες τι θα γίνει και το όλο θρίλερ της παραμονής Παπάζογλου στον Εθνικό έφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας και πάλι το ThrakiSportS, πριν ένα μήνα περίπου, όταν και είχανε αποκαλύψει τις πιέσεις που δεχόταν ο διεθνής παίκτης για επιστροφή στην ενεργό δράση από τον Εθνικό αλλά και τις φήμες που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν για εμπλοκή και της Ορεστιάδας.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας με επίσημο δελτίο Τύπου, το ΤΑΑ Εθνικός έκανε γνωστό πως “έχει την μεγάλη χαρά να ανακοινώσει προς το φίλαθλο κοινό του ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις και οι προσπάθειες, που ξεκίνησαν μετά την λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και έτσι ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Γιώργο Παπάζογλου ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα για ένα ακόμα χρόνο”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τον έτερο κεντρικό της ομάδας Δημήτρη Γραμματικάκη και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις”. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχε γίνει καμία κίνηση από την διοίκηση του Εθνικού προς τον Γραμματικάκη, με αποτέλεσμα σε επιστολή του ο ίδιος να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για αυτό, μετά τα τόσα χρόνια προσφοράς στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ακόμα την απόκτηση του κροάτη διαγώνιου Λεό Άντριτς για 3 χρόνια, την άνοδό του την Τρίτη στον Έβρο παρέα με τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς και την άφιξη στην πόλη του Μαυροβούνιου ακραίου Μπόζινταρ Τσουκ που έφτασε την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη και τίθεται άμεσα στην διάθεση του προπονητή Σάκη Μουστακίδη.

“Η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του ΤΑΑ Εθνικός, με την κάλυψη του τελευταίου κενού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί, αμέσως μόλις τελειώσουν οι συζητήσεις και υπάρξει απόφαση για το αν οι ξένοι παίκτες θα είναι τελικά 3 ή 4, πρέπει όμως να αναφερθεί ότι είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση υπάρχουν ήδη έτοιμες επιλογές από τους προπονητές” επισημαίνει η ανακοίνωση του Εθνικού, που επιβεβαιώνει ότι εντός της ημέρας (18/8) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση και η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.