Ορίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για Σουφλί και Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Στην τελική ευθεία μπαίνει η οργάνωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την Επιτροπή της ΕΠΟ να ορίζει την κλήρωση την 1η Σεπτεμβρίου. Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου, που ακόμα ωστόσο δε γνωρίζουν οριστικά όλους τους αντιπάλους τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα θα έχει γίνει ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 61 ομάδες που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική, μόνο ο Θερμαϊκός Θέρμης ενημέρωσε επίσημα ότι δεν επιθυμεί να λάβει μέρος. Δήλωση και παράβολο συμμετοχής δεν έχει στείλει, ακόμη τουλάχιστον, ο ΑΟ Τρίκαλα 1963. Αντίθετα τα Τρίκαλα, που έχουν συγχωνευτεί με το Φλαμούλι, θα αγωνιστούν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Ετσι, αν δεν υπάρξουν άλλες ομάδες που θα προκύψουν από επαγγελματικές κατηγορίες (αν και ακούγονται πολλά σενάρια για Δόξα Δράμας και Άρη Θεσσαλονίκης που αφορούν άμεσα τις Εβρίτικες ομάδες αφού στον όμιλό τους θα μετάσχουν αν πέσουν κατηγορία), η Γ’ Εθνική θα πορευτεί με 59 ομάδες, που θα χωριστούν, με γεωγραφικά κριτήρια σε 4 ομίλους.