ΕΠΣ Ξάνθης: Ματαιώνονται όλα τα φιλικά του διημέρου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ματαίωση όλων των φιλικών αναμετρήσεων ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων τιμώντας έτσι την μνήμη του Σπύρου Καραουλάνη.

Άμεση ήταν η κίνηση της ΕΠΣ Ξάνθης, με τους ιθύνοντες της Ένωσης μετά το αρχικό σοκ από τον ξαφνικό θάνατο ενός δικού της ανθρώπου του διαιτητή Σπύρου Καραουλάνη, προχώρησε στην ματαίωση όλων των φιλικών αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένες γι  αυτό το διήμερο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη του Σπύρου, άλλωστε σε τέτοιες στιγμές που μυαλό για μπάλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τη θλίψη και τον πόνο για το χαμό του αγαπητού φίλου και αδελφού Σπύρου. Μία από τις χειρότερες Κυριακές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΛΟΓΙΑ μόνο πόνος και ένα απέραντο γιατί……… ένα κενό που κάθε μέρα θα μεγαλώνει για να σου φέρνει στη μνήμη ατέλειωτες εικόνες και στιγμές….. δεν είναι δυνατόν……………………..
Με απόφαση του ΔΣ της Ενωσης ματαιώνονται όλοι οι αγώνες προετοιμασίας των τοπικών μας ομάδων για τις δύο επόμενες ημέρες.»