Το pregame του φιλικού Βέροια – Πανθρακικός (19:00, LIVE ThrakiSportS)

Αποστολή στην Βέροια: Κώστας Καραγιάννης

–  Έβδομο φιλικό το απόγευμα για τον Πανθρακικό και πρόβα τζενεράλε στην Βέροια για το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση με την ημαθιώτικη ομάδα έχει προγραμματιστεί για σήμερα απόγευμα Σαββάτου (16/8), στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (και φυσικά σε ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS).

Αυτό είναι το έβδομο φιλικό και το δυσκολότερο αφού είναι και εκτός έδρας για την ομάδα της Κομοτηνής που έως τώρα έχει μόνο νίκες, με Χάποελ Ρανάνα (1-0), Ασντόντ (1-0), Νέους Λέγκια Βαρσοβίας (1-0), Αχαρναϊκό(3-0), Skoda Ξάνθη (1-0) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1-0) έχοντας μάλιστα κρατήσει ανέπαφη την εστία, για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Η Βεροιώτικη ομάδα του Θρακιώτη Κενάν Μπαργκάν, θα παρουσιαστεί με πολλές αλλάγες σε σχέση με την περσινή περίοδο, τόσο στη διοίκηση της ομάδας αφού αποχώρησε ο κ. Αρβανιτίδης και τη θέση του πήρε ο κ. Καρυπίδης, όσο και στο ρόστερ της ομάδας που παρουσιάζεται αρκετα ενισχυμένη, αφού θα την ενισχύσουν αρκετοί γνωστοί μας παίχτες από το ελληνικό πτωτάθλημα, όπως ο Κάμπορα, ο Μπατιόν, και αναμένονται να υπογράψουν οι Ιμπαγάσα και Παπαδόπουλος, αν και στα τελευταία φιλικά της δεν τα πήγε πολύ καλά, αφού ηττήθηκε 0-1 από την ΑΕΛ εντός έδρας και 4-2 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται από χθες το πρωί το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά», ο Αργεντινός μέσος Αριέλ Ιμπαγάσα! Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποτελέσει και επίσημα μέλος των «κυανέρυθρων», βρέθηκε συνοδευόμενος από μέλη της νέας διοίκησης και μαζί με τον μάνατζέρ του σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Βέροιας και όπως ήταν φυσικό κέντρισε τα βλέμματα του κόσμου! Ο Ιμπαγάσα αναμένεται σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και το απόγευμα  να βρεθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης για τον φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό!

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η νέα διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να φέρει στην ομάδα έναν ακόμη ικανότατο ποδοσφαιριστή, τον 32χρονο πρώην επιθετικό του Πανθρακικού, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος όσο περνάνε οι μέρες βλέπει και με καλύτερο μάτι την συνεργασία του με τη «Βασίλισσα»! Επίσης, έχουν σκοπό να κάνουν ένα ακόμη «μπαμ» με παίκτη που έχει αγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν!!

Για τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του το σημερινό φιλικό με τη Βέροια θα αποτελέσει το τελευταίο δυνατό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τη Κέρκυρα την επόμενη Κυριακή με την τοπική ομάδα. Ο Γκιγιέμο Πέρεζ θα αντιμετωπίσει την μέχρι πρότινος ομάδα του, στην οποία απέκτησε πολλόυς φίλους στα 2-3 χρόνια παρουσίας του εκεί.

Όπως προαναφέρθηκε, ο αγώνας Βέροια – Πανθρακικός  αρχίζει στις 7.00 το απόγευμα, εκτός απροόπτου αφού η ζέστη είναι αφόρητη αυτή τη στιγμή στη Βέροια και ίσως μετατεθεί λίγο αργότερα η ώρα έναρξης του αγώνα που δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα μεταδοθεί με live text διαδικτυακά και από το ThrakiSportS.