Έτσι θα ονομάσουν τη δεύτερη κορούλα τους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Tο όνομα που θα δώσει στη δεύτερη κορούλα της αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου μίλησε για την σχέση της με τον διεθνή πολίστα Δημήτρη Μάζη.

«Θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, που είναι Καλλίνικη. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή γιατί την πεθερά μου την λένε Ανδριάνα, οπότε και οι δύο κόρες μου πήραν ωραία ονόματα. Η βάφτιση θα γίνει πιθανότατα την άνοιξη του 2015 και νονά θα είναι η φίλη μας Μαργαρίτα Λιβάνη», είπε στο περιοδικό ΟΚ! η Ξανθιώτισσα, είδηση που σίγουρα θα χάρηκαν πολλοί συγγενείς της στην Θράκη.

Σε άλλη συνέντευξή, στο περιοδικό “”Εγώ Weekly”, ο Δημήτρης Μάζης μίλησε μεταξύ άλλων για την σύζυγό του, αποκαλύπτοντας τι τον γοητεύει σε εκείνην.

Σε ερώτηση αν πέρασε κρίση η σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα αυτά τα 12 χρόνια που είναι μαζί, απάντησε: «Όχι, δεν τσακωνόμαστε ιδιαίτερα. Μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία ρουτίνα. Η επαγγελματική καθημερινότητα μας φέρνει τη ρουτίνα», ενώ για το αν ζηλεύει είπε χαρακτηριστικά: «Ζηλεύω σε λογικά πλαίσια. Μπορεί να μην το δείχνω, το κρύβω εντέχνως».

Ακόμη, αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό που τον γοητεύει περισσότερο στη σύζυγό του:«Σίγουρα ο χαρακτήρας της και η καθημερινότητα που ζω μαζί της», είπε. Πέρα φυσικά από το γεγονός ότι του έχει χαρίσει δυο χαριτωμένες κορούλες…