ΕΠΣ Ξάνθης: Αρκετές αλλαγές και… φιλικά στην Ελπίδα Γενισέας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ουκ ολίγες αλλαγές θα έχουμε στην ομάδα της Ελπίδας Γενισέας που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν την καθοδήγηση της φετινής ομάδας σε δύο προπονητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα ερασιτεχνικά της Ξάνθης, και τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν μέσω της παρουσίας τους στης Ακαδημίες των Ορφέα και Βιστωνίδας αντίστοιχα, ο λόγος για τον Χρήστο Νεοφυτίδη και τον Βασίλη Κωσταντινίδη.

Οι δυό τους θα βρίσκονται στο τιμόνι της Γενισέας και θα έχουν το δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα μπορέσει να κρατήσει την ομάδα στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Για αυτό το σκοπό η ομάδα της Γενισέας απέκτησε τους Γιάννη Καραγιάννη από τον Απόλλων Χρυσοχωρίου, τον Μάκη Σιδερά από τον Ερμή Μάνδρας και τον Μανώλη Γκατζάκη από τον Ερμή Μάνδρας.

Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα της Ελπίς Γενισέας δίνει σημαντικά φιλικά παιχνίδια εν όψει και της συμμετοχής της ομάδας στον Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά τα φιλικά:

Κυριακή 17/8 Ελπίς Γενισέας – Κεραυνός Π. Κατραμίου
Τετάρτη 20/8 Ελπίς Γενισέας – Ορφέας 2005
Παρασκευή 22/8 Αστέρας Μαγικού – Ελπίς Γενισέας