ΕΠΣ Θράκης: Χάνει τη σεζόν λόγω χιαστών ο Τζουμάρης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ένας παλιός τραυματισμός του Θανάση Τζουμάρη του ΠΑΟ Κοσμίου. Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς στις 30 Αυγούστου και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μπορεί να λείψει μέχρι και οκτώ μήνες από την ενεργό δράση.

Η είδηση αυτή φέρνει προβληματισμό στον προπονητή της ομάδας Σίμο Νάντσο, αφού του στερεί ένα πολύτιμο εργαλείο που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης για άμεση επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Ουσιαστικά ο Τζουμάρης χάνει την σεζόν και το Κόσμιο οφείλει να κινηθεί για να καλύψει το κενό του. Από την ομάδα φεύγουν και αρκετοί παίκτες που είχαν βρεθεί λόγω Γ’ Εθνικής, αλλά υπάρχουν και ανανεώσεις αλλά και προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό.

Από την περσινή ομάδα, πέρα φυσικά από τον τραυματία Τζουμάρη, παραμένουν οι Αθανασίου, Κυπιρτόγλου, Μόσχος, Βοργιατζίδης, Ταμάμης και Παναγιώτου. Επιστρέφει επίσης έπειτα από πολλά χρόνια, για να κλείσει την καριέρα του στο Κόσμιο, ο Γιώργος Θεολόγου.

Τέλος, η ομάδα απέκτησε από τον  Αστέρα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής τον τερματοφύλακα Μάκη Δαλδογιάννη καθώς και τον 17χρονο μέσο Δημοσθένη Ψάλτη από την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Πανθρακικού.