Άφησαν τις μεταγραφές και έχουν το νου τους στο… παιδί στον ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μπορεί εδώ και ένα μήνα να μην κινείται τίποτα μεταγραφικά στον ΓΑΣ Κομοτηνή και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για την εκπλήρωση των κενών (και κυρίως του μεγάλου που αφήνει ο Δημήτρης Μασλαρινός), αλλά στην ομάδα κινούνται παράλληλα και προς άλλους τομείς, όπως αυτός των ακαδημιών.

Έτσι λοιπόν, στις αρχές της εβδομάδας είχαν συνάντηση εργασίας οι προπονητές όλων των τμημάτων του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον υπεύθυνο ακαδημιών Κούλη Ταξιλδάρη με θέμα το πλάνο που θα ακολουθηθεί τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου «κατά ένα μεγάλο μέρος έχει καταστρωθεί το σχέδιο που πάνω από όλα θα είναι προς όφελος του παιδιού. Θα γίνεται μεγαλύτερος έλεγχος στους προπονητές, μιας και ο σύλλογος θέλει την ανάπτυξη των τμημάτων σε επίπεδο ενός μεγάλου σωματείου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η ίδια ανακοίνωση καταλήγει με τη σημείωση: «Το τελικό σχέδιο θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στον τύπο και λογικά θα λυθούν οποιεσδήποτε απορίες. Πάνω απ’ όλα ο αθλητής και η αθλήτρια του ΓΑΣ, αυτός είναι ο στόχος και για’ αυτό θα γινόμαστε καλύτεροι».