Τούρκοι, Ρουμάνοι και Σέρβοι στην Σαμοθράκη! Πεσμένη κίνηση σε Ξάνθη και Κομοτηνή…

Η Θάσος «βουλιάζει» από τους τουρίστες. Υπάρχει πληρότητα 100% και μάλιστα οι άνθρωποι τουρισμού εκτιμούν ότι φέτος διανύουν την καλύτερη τουριστική χρονιά όλων των εποχών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ.

 

Αντίθετα με τις παραθαλάσσιες περιοχές πεσμένη κίνηση καταγράφεται στη Δράμα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Οι τουρίστες όπως είναι φυσικό δεν επιλέγουν να μείνουν εντός των πόλεων, αλλά διψούν να βουτήξουν στις θάλασσες.

Ούτε όμως το μοναδικό νησί της Θράκης, η Σαμοθράκη δεν άφησε ασυγκίνητους Τούρκους και Ρουμάνους, αλλά και Σέρβους. Οι Τούρκοι αποτελούν και εκεί τη μεγάλη έκπληξη καθώς κατακλύζουν το νησί αφήνοντας χρήματα. «Υπάρχει μεγάλη πληρότητα στη Σαμοθράκη, ενώ την ίδια εικόνα έχουμε και για την Αλεξανδρούπολη.

Στον Έβρο οι Τούρκοι είναι οι πρωταγωνιστές παρά τα προβλήματα  με την έκδοση βίζας, αλλά και τα προβλήματα που εντοπίζονται λόγω των καθυστερήσεων στα τελωνεία».

Ενισχυτικά, ειδικά στις επισκέψεις Ρουμάνων τουριστών, λειτουργεί ο κάθετος άξονας Νυμφαίας-Μακάζα. Είναι μία δίοδος η οποία έχει στην κυριολεξία κατεβάσει χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή.

Διέρχονται το δρόμο και κατευθύνονται προς την Αλεξανδρούπολη, τις παραλίες της Ροδόπης και της Ξάνθης. 

Πηγή: http://www.prionokordela.gr