Το μεγάλο… «ψέμα» του Χακίμ Αράμπα για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Πανθρακικού είναι από την περασμένη Δευτέρα (11/8) ο 24χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής Χακίμ Αράμπα, που αγωνίστηκε μάλιστα και στην αναμέτρηση της ομάδας της Κομοτηνης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Όπως είχε επισημανθεί και στην ανακοίνωση του Πανθρακικού, ο Αράμπα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ “την φετινή περίοδο αγωνίστηκε με τον Ερμή Αραδίππου στους προκριματικούς αγώνες του Europa League απέναντι στην Ελβετική Γιανγκ Μπόις”. Βέβαια, όποιος ψάξει στο ίντερνετ, θα διαπιστώσει  ότι μόνο στον πρώτο αγώνα έπαιξε (της 1ης Αυγούστου στην Ελβετία) και σε αυτόν μόνο για 12 λεπτά – αφού πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αξέντε στο 78ο λεπτό.

Στον δεύτερο αγώνα της 8ης Αυγούστου δεν αγωνίστηκε, αφού στο μεταξύ είχε λυθεί η συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα, όπως είχε ανακοινώσει η τελευταία. Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι αυτό. Το ενδιαφέρον είναι το τι ακριβώς επικαλέστηκε ο Χακίμ Αράμπα για να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τον Ερμή Αραδίππου.

Διαβάζουμε λοιπόν το δελτίο Τύπου του Ερμή, που εκδόθηκε στις 4 Αυγούστου: 

«Ο Ερμής Αραδίππου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Χακίμ Αράμπα. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου Λούκα Φανιέρο και του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Αγγλίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα του. Η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου ευχαριστεί  τον Χακίμ Αράμπα για τους λίγους μήνες που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οπότε τρία μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο Πανθρακικός έχει καταθέσει πρόταση να φύγει από την Super League και να μεταναστεύσει στην Premier League και εμείς απλά δεν το ξέρουμε. Ή ο Άγγλος επιθετικός δεν γνωρίζει καλή γεωγραφία και νομίζει ότι η Κομοτηνή είναι κάπου στην… Μεγάλη Βρετανία. Ή κάποιος είπε ψέμματα…