ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην φιλική νίκη του Ηρακλή επί της Ασπίδας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πολύ ενδιαφέρον φιλικό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ασπίδας με την ομάδα της Ασπίδας να υποδέχεται τον Ηρακλή Νέου Ζυγού σε ένα πολύ δυνατό τεστ και για τους δύο.

Η ομάδα του Ζυγού με τέρμα στο 90’ κατάφερε να είναι η νικήτρια, όμως σε αυτά τα φιλικά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που κοιτάν οι προπονητές, που περισσότερο τσεκάρουν την κατάσταση των παικτών που έχουν στην διάθεση τους και αυτών που δοκιμάζουν.

Για την ιστορία η ομάδα του Ζυγού άνοιξε στο σκορ στο πρώτο μέρος με τον Κοκκαλίδη, για να έρθει στης αρχές της επανάληψης ο Μακράκης  με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίσει για την Ασπίδα. Το γκολ της νίκης στην ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη σημείωσε στο 90’ ο Γιάννης Δάρδας. Ενώ έντονα προβληματισμένος έμεινε ο προπονητής της Ασπίδας Δημήτρης Καρύδης από τον τραυματισμό των Χατζηνίκου και Φεταχίδη.

Επόμενο τεστ για την Ασπίδα αυτό απέναντι στην Κ17 της Skoda Ξάνθη την Τετάρτη 20 Αυγούστου, ενώ για την ομάδα του Ηρακλή Νέου Ζυγού  επόμενο φιλικό αυτό απέναντι στον Απόλλων Ξάνθης, επίσης την Τετάρτη 20 Αυγούστου.